Nieuwe leden gezocht…

Voor alle mannen tussen de 18 – 50 jaar

Wij zijn tot de constatering gekomen dat de mannelijke leden tussen de 18 en 50 jaar een uitstervend ras is binnen ons mooie Achtse clubke. Wie komt onze mannen versterken?

Om lid te worden heb je alleen een positieve inzet nodig. Ons vereniging typeert zich als een club waar iedereen met respect met elkaar omgaat. De leden zijn super divers zowel in leeftijd van 22 tot 88 jaar als in beroep uit alle sectoren zoals de zorg, bedrijfsleven, overheid en het onderwijs. Elkaar in de waarde laten staat dan ook hoog in het vaandel.

Geen ervaring met spelen?

Geen probleem. Wij werken met dank aan onze vrienden en sponsoren met professionele regisseurs die ervoor zorgen dat iedereen op gelijk niveau op de planken staat. Het is bij ons 1 team 1 taak.

Ga je nooit naar toneel?

Geen probleem. De meeste van onze leden kunnen je een hand geven. Het is echt niet nodig om een theaterliefhebber te zijn.

Kan ik ook iets anders doen dan spelen?

Jazeker. Naast spelers hebben we ook een groep onmisbare leden die zich inzetten voor decorbouw, techniek, grime, online aanwezigheid etc.

Waar en wanneer repeteren jullie?

We komen iedere woensdagavond om 20uur bij elkaar. In het voorjaar in onze eigen repetitieruimte en in het najaar in het dorpshuis. Spelers zorgen uiteraard dat ze er zijn. De andere leden komen zo vaak binnenvallen als past.

Hoe ziet een repetitie eruit?

We beginnen natuurlijk met een kop koffie/thee en bijkletsen. Dan start om 20u de repetitie. Afhankelijk van de regisseur is er een warming-up voor de spelers. Daarna gaan deze aan de slag met het stuk. De andere leden kijken toe, kletsen bij in (waar mogelijk) een aparte ruimte of overleggen over decorbouw of techniek. Om 22.30u is de repetitie voor de spelers klaar en is het tijd voor de derde helft.

Wie zoeken jullie dan?

Iedereen dit zich wil aansluiten bij onze mooie vereniging is van harte welkom voor een kennismaking. Interesse? Stuur een berichtje aan achtserevue@gmail.com en we nemen contact met je op om je uit te nodigen voor een repetitie zodra het weer kan! Ook als je twijfelt 😊

Wie zijn jullie?

Er is natuurlijk maar 1 manier om daar achter te komen… Maar voor een sneak preview kun je het beste onze socials op Facebook en Instagram in de gaten houden. Daar stellen een aantal van onze leden zich momenteel aan jullie voor.

Hopelijk tot snel!

Geef een antwoord