Update Achtse Revue zomer 2021

Wat was het fijn om net voor de zomer met alle leden samen te komen. We gaan er op dit moment vanuit dat we deze trend vanaf woensdag 15 september wekelijks door kunnen zetten.  

Voor 19 & 20 november 2021 staat “the best of 35 jaar Achtse Revue” op de planning. 2 avonden vol sketches en live muziek in samenwerking met de Bekkersband. Toegang is voor al onze sponsoren & vrienden. Vanaf oktober start ook de verkoop van losse VIP kaarten a 25 euro. We zullen ons deze avonden aan de dan geldende maatregelen houden.  

Daarnaast hebben we een kerstspel op de agenda staan wat we tijdens de kerstmarkt zullen uitvoeren voor alle liefhebbers.  

Voor 2022 staan de eerste producties ook al op de agenda. Zo presenteren we tijdens het pinksterweekend (3 t/m 6 juni 2022) in samenwerking met andere theatermakers een theaterweekend in De Hof van Acht! 

En in november 2022 vieren we samen met de sinterklaasvereniging hun 100 jarige bestaan middels Sinterklaasvoorstellingen voor het hele gezin. Deze voorstellingen zouden we graag laten begeleiden door live muziek. Wil jij hier een vrijwillige rol in spelen? Wij horen het graag! achtserevue@gmail.com 

Wij hebben er zin in! 

Houd onze website in de gaten of volg ons op Facebook of instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de kaartverkoop voor november, want op = op. 

Vanaf 15 september starten er ook 3 nieuwe leden. Wij verwelkomen graag nog meer nieuwe leden tussen de 18 en 50 jaar. Mocht je nog twijfelen neem dan contact op voor een kennismaking! 

Wij hopen iedereen snel weer te ontmoeten! 

Geef een reactie